کارمند یابی عبارت است از فرآیند شناخت و جذب منابع انسانی مورد نیاز در آینده و تشویق آنان به استخدام در سازمان.کارمند یابی عبارت است از فرآیند تحقیق و شناخت نیروی انسانی دارای استعدادهای بالقوه و تشویق آنان برای استخدام در سازمان
حکومتها پس از این مرحله به ارزیابی چگونگی عملکرد خط مشی می پردازند.اعضای زیرنظامهای خط مشی و سایر افراد ذینفع نیز به نوبه خود نحوه اجرا و آثار خط مشی را ارزیابی می کنند تا بنوانند در صورت لزوم از آن حمایت کنند یا با آن به مخالفت برخیزند یا خواستار تغییر آن شوند
تغییر، یکی از بزرگترین خصوصیات سازمانها و موسسات در حوزه رقابتی امروز است .چابکی توانایی سازمان برای تغییر است تا فرصتهایی را که براساس این تغییر ایجاد میشود مورد بهره برداری قرار دهد.
برنامة مؤثر کنترل عف هرز برای تولید گیاه سیب¬زمینی با کیفیت و محصول بالا ضروری است. رقابت علف هرز می¬تواند محصول کل، اندازه و کیفیت غده¬ها را کاهش دهد
خشکسالی ها در حالت کلی سه نوع هستند: خشکسالی هواشناسی، خشکسالی هیدرولوژیکی و خشکسالی کشاورزی. خشکسالی هواشناسی یا آب و هوا یی اساسا خشکی ناشی از کمبود بارندگی می باشد که در صورت تداوم منجر به خشکسالی هیدرولوژی و کشاورزی می گردد
افزایش مشارکت بانوان در عرصه های اقتصادی و اجتماعی و حضور بیشتر این قشر جامعه در محیط های کاری خارج از منزل باعث کاهش ساعات حضور ماداران در محیط خانه و به تبع آن عدم وجود امکان مراقبت از کودکان توسط مادر می شود.
با تووجه به اثرات داروئی گیاهان مختلف در سطح جامع می توان بخش وسیعی را تحت پوشش قرار دهد و نظر به این که اثرات ومضرات جانبی به مانند داروهای شیمیایی را ندارد تمرکز روی این حوزه فعالیت می تواند با هزینه کم از یک طرف، سود کلان از طرف دیگر کمک به به بهبود وضع طبیعی جامعه نمود.
این مواد غذایی بسیار حساس و سریع الفساد هستند که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است . لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول می تواند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرف کنندگان به استفاده از این فراورده موثر است.
تغیرر روش زندگی افراد جامعه و گرایش به زندگی ماشینی از یک سو و اشتغال بانوان در خارج از خانه از دیگر سو موجب پیدایش نیازهای جدیدی گشته است و استفاده از کالاهای آماده طبخ از جمله این نیازهاست.
توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور و خصوصا محصولات باغی تولیدی ایران علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب یا بروز فساد ناشی از شرایط نامناسب نگهداری و حمل نتواند به بازارهای جهانی راه یابد